Onze FOOD reinigingsbanen voldoen aan de hoogste standaarden:

- HACCP
- Kosher
- SQAS-FOOD
- volledig gescheiden FOOD reinigingsbanen
- getrainde en ervaren FOOD reinigers
- individuele valbeveiliging
- klantspecifieke procedures incl. audits
  (programmatie PLC, testen en validatie)
- desinfectie met geregistreerde producten
- stomen op spoelkoppen
- drogen op alle banen (FOOD-grade F6 filter)
- visuele controle (T01) en diverse testen na reiniging
  (VdF testen, ATP, pH, turbiditeit, perazijnzuurtest,...)
- datamonitoring FOOD (TSP)
- onbegeleid reinigen (uit depot, op chassis met terminal trekker)

Indeling van onze FOOD groepen:
1) Food licht (F1): (fruit)sappen, wijn, alcohol, dranken, zuivel, azijn, citroenzuur,...
2) Food medium (F2): suikers/zoetstoffen, (lichte) oliën, glucose, lysine, glycerine, zetmeel,…
3) Food zwaar (F3): plantaardig/dierlijk vet, lecithine, stearine, cacao/chocolade producten, vetzuren